Brasiilia staar Adriano loobub määramata ajaks jalgpallist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriano teatas eilsel pressikonverentsil, et loobub määramata ajaks jalgpallist.
Adriano teatas eilsel pressikonverentsil, et loobub määramata ajaks jalgpallist. Foto: Reuters / Scanpix

Brasiilia jalgpallikoondise ja Milaano Interi ründeäss Adriano teatas, et loobub mõneks ajaks jalgpallist, et oma karjääri üle järele mõelda.

«Ma ei oska öelda, kas loobun mängimisest üheks, kaheks või kolmeks kuuks,» vahendab Eurosport Adriano sõnu. «Tahan oma karjääri üle järele mõelda.»

Adriano sõnul peitub tema otsuse taga lihtne tõde – õnn on elus tähtsam kui raha. «Ma ei olnud õnnelik tehes seda, mida olen alati nautinud, kaotasin mänguisu,» tunnistas Adriano. «Seetõttu otsustasingi pausi pidada. Raha ei ole tähtis, miski peale õnne ei ole elus tähtis.»

«Muud probleemi pole,» jätkas ta. «Mulle meeldib naerda ja nalja teha, aga viimasel ajal ei suutnud ma ennast enam väljakul nautida.»

Adriano rääkis ka, et ta on juba teismeliseeast alates elanud suure surve all, kuid eitas, nagu vaevaks teda depressioon.

«Mul ei ole Interi vastu midagi, aga ma ei olnud Itaalias õnnelik,» lausus ta. «Olen 18. eluaastast alates olnud pideva surve all. Otsustasin pausi pidada, et saaksin jälle õnnelik olla. Ma ei ole depressioonis. Tean, mida teen.»

Milaano Interis leiba teeniv Adriano pidi pärast MM-valikmänge Itaaliasse naasma, kuid jäi hoopis koju Brasiiliasse. Jalgpalluri agendi sõnul jäi Adriano Brasiiliasse isiklikel põhjustel.

Sellest ajast alates on Brasiilia meedia päevast päeva spekuleerinud, mis jalgpalliässa vaevata võiks. «Ajalehtedes on igasugu asju kirjutatud, aga kõik minu teod on olnud kaalutletud,» sõnas Adriano. «Ma ei ole haige. Adriano ei ole surnud.»

Ühe põhjusena on välja käidud ka armuvalu – nimelt olevat sõbratar Adriano maha jätnud ja mehel on raskusi temast üle saamisega.

Adriano on Brasiilia koondise eest mänginud 47 kohtumises ja löönud 29 väravat. Alates 2006. aasta maailmameistrivõistlusi on teda kimbutanud alkoholi- ja kaaluprobleemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles