IRLi rahvuslased: Mikser on Savisaarega kokku leppinud Tallinna valitsemises pärast valimisi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kruusimäe.
Tarmo Kruusimäe. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

IRLi ühendus Rahvuslased taunib sotsiaaldemokraatide käitumist, kes on nende hinnangul aasta enne kohaliku omavalitsuse volikogude valimisi leppinud kokku Tallinna valitsemise koos Keskerakonnaga.

Rahvuslased tsiteerivad eilset ajakirjandust, kus sotside juht Sven Mikser on öelnud, et: «teisalt aga näen suure hirmuga, kuidas paremerakonnad üritavad iga hinna eest Keskerakonda Tallinnas võimult tõrjuda. Me peame siiski arvestama, et Keskerakonna taga on väga suur osa vene emakeelega valijaid ja kui me tekitame olukorra, kus nende valijate huvid jäetakse esindamata, siis see on omakorda suur ummistuse oht. Oluline on, et järgmine koalitsioon kindlasti kaitseks ka Põhja-Tallinna ja Lasnamäe elanike huve.»

«Seega kõik valijad, kes täna Keskerakonna valitsemist Tallinnas ei toeta, peavad endale selgelt andma aru, et valides järgmisel sügisel nn. opositsioonilisi sotsiaaldemokraate, upitavad võimule taas Savisaare ja tema jüngrid Lasnamäelt ja Põhja-Tallinnast,» rõhutas ühenduse juht Tarmo Kruusimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles