IRL: VIKi nimekirjas partei vastu kandideerijad peaksid lahkuma

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo.
Tiit Riisalo. Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Tiit Riisalo ütles, et IRLi liige, kes otsustab kohalikel valimistel MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik (VIK) nimekirjas IRLile vastu kandideerida, peab tõenäoliselt erakonnast lahkuma.

Seda, et inimene, kes on nii IRLi kui ka VIKi liige valimiste eel IRList saadud mingit sorti kampaania taktikalist informatsiooni kuidagi kurjasti ära kasutaks Riisalo ei usu, ta lisas, et ei mõista ka hukka inimesi, kes IRList välja ei astu, senimaani kuni VIK pole erakonnastunud, vahendas ERR Uudised.

Riisalo sõnul saabubki tõehetk järgmistel kohalikel valimistel, ta märkis, et kui mõlemasse organisatsiooni kuuluv inimene otsustab kandideerida VIKi nimekirjas, on pilt selge. «Kui hakatakse kandideerima vastasnimekirjas piirkonnas, kus IRL läheb oma nimekirjaga välja, siis tõenäoliselt peab see inimene erakonnast lahkuma,» märkis Riisalo.

MTÜsse Vaba Isamaaline Kodanik kuulub 220 liiget, millest umbes 30 protsenti on ka IRLi liikmed, VIKi mõttekotta kuuluvad nimekatest IRLi liikmetest näiteks Tõnis Lukas, Aimar Altosaar ja Andres Herkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles