Tallinn valmistub erakorralisteks lumetõrjetöödeks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses ilmajaama hoiatusega, et täna õhtul ja öösel on oodata püsivat lumesadu ja tuisku, saatis abilinnapea Kalle Klandorf linna raskete ilmastikutingimuste tagajärgede likvideerimise komisjonile valmisolekuteate erakorraliseks kogunemiseks.


Tallinna tänavapuhastusfirmad on lumekoristustöödele välja pannud 19 traktorit, 27 sahka ja 30 käsitsitööbrigaadi. Linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et olukord tänavatel on rahuldav ja tööga saadakse hakkama ka ilmajaama prognoositud suure lumesaju korral.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul töötavad tänavapuhastajad ööpäevaringselt vahetustega. «Kui lume hulk Tallinna tänavatel ületab kriitilise piiri, kaasab linn lume väljaveoks kallureid,» ütles Sulg. «Praegu olukord veel kriitiline ei ole, kuid õhtuse tipptunni ajal võib lumesadu veelgi tihedam olla, mis võib liiklusolud veelgi raskemaks teha ja tavapärasest rohkem liiklusseisakuid põhjustada.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles