Tartus koristab tänavaid 66 masinat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänavail on liigelda raske, kuid see on siiski võimalik. Sama võib öelda kõnniteede kohta, mida samuti pidevalt puhastatakse.
Tartu tänavail on liigelda raske, kuid see on siiski võimalik. Sama võib öelda kõnniteede kohta, mida samuti pidevalt puhastatakse. Foto: Risto Mets

Traktoreid ja autosid on praegu Emajõelinna tänavaid lumest puhastamas 66. Neile lisaks töötab sildadel ja treppidel käsisahkade ja labidatega veel 27 inimest. Linn loodab, et pärastlõunaks annab lumetorm järgi.

Linnapuhastuse peaspetsialisti Madis Tammeoru sõnul on liikluspilt linnas suures osas rahulik. Uljamaid juhte võis siiski näha ka lumehange paiskunud autosid välja lükkamas.

Maha sadanud lumekogus on suur ning mehed ja masinad töötavad nii nagu jõuavad, lisas Tammeorg.

Taas on lumekoristajate tõsisemaks takistuseks kujunenud tänavaservades parkivad autod. Lund ei ole neis paigus võimalik kuhugi lükata. «Kui vähegi võimalik, viige autod tänavaservadest aedadesse või parklatesse, et saaksime vallid ilusti tee äärde ära lükata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles