Mikko jättis tuntud ajakirjaniku töötasuta

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurosaadik Marianne Mikko.
Eurosaadik Marianne Mikko. Foto: Toomas Huik

Eurosaadik Marianne Mikko üllitas Euroopa Parlamendi valimiste künnisel suure kiiruga raamatu õnnekogemusest ja rõõmsaksolemisest, kuid teose kaasautorile Andri Maimetsale lubatud töötasu maksmine on miskipärast venima jäänud.

Euroopa Parlamendi saadik Marianne Mikko (SDE) esitles märtsi lõpul Tallinnas  raamatut «Õnne hääl», kuid paraku on saadik jätnud maksmata mitu kuud raamatu koostamisega tegelenud Andri Maimetsale, kes mitu kuud pahaaimamatult tööd rabanuna ei osanud hetkekski kahtlustada, et kuulus saadik võib talle tehtud töö eest lihtsalt maksmata jätta, kirjutab Õhtuleht.

Maimets ei taha Mikkoga sõlmitud rahakokkulepet avalikkuse ees arutada, kuid tunnistab, et raamatu tarvis tehtud töö tasustamisega on tõepoolest segadust - algkokkuleppest pole Mikko tema kinnitusel miskipärast kinni pidanud.

Kui palju Mikko võlgu on, ei taha Maimets öelda, kuid lehe andmetel käib jutt 5000 kroonist, mis praegu kindla töökohata Maimetsale on arvestatav summa.

Väljaandel ei õnnestunud Mikkoga terve eilse päeva jutule saada, kuid eurosaadiku assistent Lisette Kampuse sõnul mingi segadus raamatu rahaasjadega tõepoolest on, aga selle kohta oskab täpsemalt öelda vaid saadik ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles