Rahvusvaheline ärimasin trügib Eestisse

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sada protsenti õigeid vastuseid sel aastal ei olnud.
Sada protsenti õigeid vastuseid sel aastal ei olnud. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Enam kui 120 riigis tegutsev majandustarkvara tootja SAP laiendab jõudsalt oma kohalolu Eestis, koolitades spetsiaalselt Eesti turu jaoks välja kohalikke SAP tarkvaraeksperte.

Tänaseks on ettevõte loonud Eestisse esinduse ja selle tarkvara on juba kasutusele võtnud näiteks haigekassa, rahandusministeerium, Tallinna linnavalitsus, Saku õlletehas, Rimi ja ABB, vahendas pressiteade.

Ettevõtte teatel on SAP viimastel aastatel välja töötanud spetsiaalselt väiksematele ja keskmise suurusega organisatsioonidele mõeldud lahendusi, mis on ka Eesti organisatsioonide poolt tervitatavad nii oma hinna kui funktsionaalsuse poolest.

Täna alanud neljanädalase koolituse käigus õpetavad rahvusvahelised koolitajad Eesti turu jaoks välja 10 kohalikku spetsialisti IT-ettevõtetest Siemens Eesti, MS Ärisüsteemid, Erpitor ja HÄT, kes on pühendumas just väiksematele ja keskmise suurusega organisatsioonidele suunatud tarkvaralahenduse müügile ja juurutamisele Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles