Lääne-Virumaal toimus üliraske liiklusõnnetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto. Foto on illustreeriv.
Kiirabiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna õhtul juhtus Lääne-Virumaal Tallinna-Narva maanteel liiklusõnnetus, milles hukkus meesterahvas.

Teade tuli politseisse kell 21.16 selle kohta, et Tallinna-Narva 97. kilomeetril Sõmeru vallas Aluvere viaduktil põrkasid kokku kolm sõiduautot ja veoauto, teatas PPA Ida prefektuuri pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel sõitis haagisega veoauto Scania Tallinnast Narva suunas ning hakkas sõiduautost Mazda möödasõitu sooritama. Möödasõitu sooritades põrkas veok kokku vastutuleva sõiduautoga Citroen Xsara ning Citroeni taga sõitva sõiduautoga Honda Accord, samuti riivas veok ka Mazdat.

Kokkupõrke tagajärjel sõitis veok läbi viadukti piirete viaduktist alla. Veoauto juht, kelle isik on hetkel tuvastamisel, suri saadud vigastustesse sündmuskohal, Citroen Xsara juht viidi haiglasse.

Liiklus suunati ümber läbi Rakvere linna. Kella 00.30 paiku Tallinna-Narva maantee 83. kilomeetril Aluvere viaduktil normaalne liiklus taastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles