Elektri hinnatõusust rääkimine tõi Keskerakonnale liitujaid

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valitsusvastane miiting Toompeal
Keskerakonna valitsusvastane miiting Toompeal Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna juhatus võttis eilsel koosolekul erakonda vastu 208 uut liiget, kes leiti peamiselt elektri hinnatõusust teavitavatel koosolekutel.

Liitunuid on üle Eesti ning olulist täiendust sai Keskerakond Tallinnas ning Valga- ja Võrumaal.

«Meie selgitustöö elektri hinna teemadel maakonnakeskustes on toonud väga palju positiivset tagasisidet ja ka erakonnaga liitujaid,» rääkis Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. «Elektri hinna tõusu teema huvitab inimesi väga, sest riigipoolne teavitustöö pole olnud ilmselgelt piisav.»

Toobali sõnul jätkub Keskerakonna teavitustöö ka uuel aastal ning kevadel loodetakse jõuda ka väiksematesse linnadesse ja valdadesse. «Inimesed on poliitikas toimuvast väga huvitatud ning neil on palju küsimusi ja veel rohkem häid mõtteid. Me läheme kohale ja kuulame nad ära ning toome inimeste mured ja ideed ka Toompeale. Mul on väga hea meel, et see on toonud meile liikmeks palju aktiivseid inimesi – teiste hulgas ettevõtjaid, koolijuhte ja õpetajaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles