Salme kultuurikeskuse juures napib parkimisvõimalusi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salme kultuurikeskus.
Salme kultuurikeskus. Foto: Peeter Langovits

Nördinud lapsevanem ei ole rahul massiüritusi korraldava Salme kultuurikeskuse juures olevate parkimisvõimalustega, linn lubab olukorra paranemist järgmisel aastal.


«Keskuses on suur saal, kus korraldatakse suuri jõulupidusid, aga keegi ei arvesta sellega, et mõneaastaste laste vanemad saabuvad ju enamjaolt autoga. Vähesed parkimiskohad on paksu lume all ja keegi neid ei puhasta,» kurtis Salme kultuurikeskuses jõulupeol käinud lapsevanem.

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse pressiesindaja Üllar Luubi sõnul ei saa väita, et parklat ei koristata. Olemasolevaid parkimiskohti puhastatakse lumest küll, aga asi on selles, et neid napib ka lumevaesel ajal.

«Kultuurikeskuse parkla renoveerimine on kavas, projekt pidi tehtama juba sel aastal, aga kahjuks see lükkus edasi järgmisse aastasse, sest mitmed asjad tulid vahele. Kõigepealt olid projekteerijaga mingid probleemid, nii et projekteerimine lükati edasi järgmisse kevadesse. Peale selle tekkisid mõningad vaidlused sel teemal, kuidas seal üldse peaks parkimist korraldama,» rääkis Luup.

Nii näiteks pakkus Telliskivi Selts välja, et sinna tuleks parkla asemel hoopis laste mänguväljak rajada, eriarvamusi oli teisigi. «See on muidugi mõeldamatu, et sinna üldse parklat ei tule. Suuremate ürituste puhul tuleb osa inimesi paratamatult autodega kohale. Aga praegu on asjade seis selline, et projekteerimine võetakse käsile uue aasta algul. Kevadeks peaks projektiga ühele poole saama ja saaks töödega pihta hakata,» arvas Luup.

Ta lisas, et kindlatest kuupäevadest saab rääkida siis, kui linnaeelarve on vastu võetud ja selles ka kultuurikeskuse esise platsi jaoks raha eraldatud. Sel neljapäeval läbis linna tuleva aasta eelarve volikogus esimese lugemise.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles