Video: Schumacher ja Vettel jäid kuuendat aastat järjest löömatuks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Sebastian Vettel võidutsesid kuuendat aastat järjest.
Michael Schumacher ja Sebastian Vettel võidutsesid kuuendat aastat järjest. Foto: SCANPIX

Tänavu Bangkokis peetud Meistrite võidusõidul jäi kuuendat aastat järjest löömatuks Saksamaa meeskond, kuhu kuulusid seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher ja tänavu kolmekordseks maailmameistriks kroonitud Sebastian Vettel.

Tai pealinnas Rajamangala pealinnas toimunud võidukihutamisel said Vettel ja Schumacher finaalis kindlalt kahes sõidus jagu Prantsusmaa duost Sebastien Ogier - Romain Grosjean. «Isegi Michael pole suutnud kuus korda järjest võita, nii et see on päris eriline saavutus,» sõnas Vettel, kes täna asub püüdma individuaalset tiitlit.

Tänavu oma vormel-1 karjäärile joone alla tõmmanud Schumacher kinnitas, et kavatseb ka tuleval aastal koos Vetteliga tiitlit kaitsta. «Kindlasti oleme kohal, see on kohustuslik. Tegelikult on mu õnnenumber seitse, nii et kavatseme kõvasi pingutada,» sõnas 43-aastane sakslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles