«Pealtnägijas» avalikustatud pervert sai tingimisi vangistuse

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks tavapärastele kontrollnõuetele ei tohi mees katseaja kestel külastada lastele mõeldud interneti suhtlusvõrgustikke.
Lisaks tavapärastele kontrollnõuetele ei tohi mees katseaja kestel külastada lastele mõeldud interneti suhtlusvõrgustikke. Foto: rate.ee

Harju maakohus mõistis täna tingimisi vangi mehe, kes möödunud aasta lõpus ETV saate «Pealtnägija» netipervertide tabamise eksperimendi käigus alla 14-aastaste tüdrukute seksuaalsel ahvatlemisel vahele võeti.

Kohus mõistis Aimar Hirve (32) süüdi alla 14-aastasele tüdrukule seksuaalse sisuga kohtumisettepaneku tegemises ja kohtumise ettevalmistamises, samuti lapse seksuaalses ahvatlemises, vahendab ERR Uudised.

Kuriteod jäid katse staadiumisse Hirvest mitteolenevatel asjaoludel, sest lapsena esinesid täisealine politseinik ja ajakirjanik.

Kohus karistas Hirve tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega ning määras kolmeaastase katseaja.

Lisaks tavapärastele kontrollnõuetele ei tohi mees katseaja kestel külastada lastele mõeldud interneti suhtlusvõrgustikke ega suhelda alla 14-aastastega, väljaarvatud lähisugulased ning peab osalema kriminaalhooldaja poolt määratud sotsiaalabiprogrammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles