Rakvere alistas kindlalt Valga ja jõudis poolfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas (kollases vormis).
Rakvere Tarvas (kollases vormis). Foto: Liis Treimann

Eesti korvpalli karikavõistluste veerandfinaalis alistas Rakvere Tarvas kindlalt 81:65 Valga meeskonna ja jõuidis poolfinaali.

Paides peetud kohtumises tõi Rakvere parimana Brandis Raley-Ross 20 punkti. Kaotajate edukaim oli sama punktisumma kogunud Joonas Järveläinen.

Kell 20 lähevad vastamisi Kalev/Cramo ja Ambla Spordiklubi.

Mängude käik:

Neljas veerandaeg:

3.30 lõpuni - Tarvas ees 77:60

5.30 lõpuni ja Tarvas on peal 76:58

Kolmas veerandaeg:

Rakvere juhib otsustava veerandaja eel 71:49

2.20 enne kolmanda veerandi lõppu juhib Rakvere 64:45

Teine veerandaeg:

Teisel veerandajal näitab Tarvas aga rammu ning poolajapausile minnakse juba nende kindlal 50:26 eduseisul. Teise veerandaja skoor seega 38:10 Tarva kasuks. Rakvere on tabanud 9st kaugviskest 6, Valga seevastu 8st vaid ühe.

Esimene veerandaeg:

Valga võidab Rakvere vastu avaveerandi 16:12.

Enne mänge:

Täna kogunevad tulised korvpallihuvilised Paide spordihalli, kus kõigepealt lähevad kell 18.00 omavahel vastamisi Rakvere Tarvas ja Valga.

Kui esimeses mängus on vastamisi kaks meistriliiga meeskonda, siis kell 20.00 algab tõeline Taaveti ja Koljati mõõduvõtt, kui vastamisi lähevad Kalev/Cramo ja Ambla Spordiklubi. Üllar Kerde juhitav Ambla mängib meistrivõistluste teise liiga B-alagrupis, kus on sellel hooajal võitnud kõik 11 mängu.

Eile Keilas toimunud mänguõhtul sai Rapla kirja 20:0 võidu TTÜ üle, kuna viimased otsustasid mängule mitte ilmuda. Hilisemas mängus alistas Tallinna Kalev üllatuslikult 80:79 Tartu Rocki.

Karikavõistluste poolfinaalid toimuvad 21. detsembril Tartus ning medalimängud on järgmisel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles