Putin: töö peaministrina mõjus väga positiivselt

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin pressikonverentsil
Vladimir Putin pressikonverentsil Foto: SCANPIX

Vene president Vladimri Putini kinnitas tänasel pressikonverentsil, et neli aastat kestnud töö peaministrina mõjus talle väga positiivselt.

Pärast kahte ametiaega riigipeana oli Putin aastatel 2008-2012 valitsusjuhiks, vayhendas RIA Novosti.

«Olen kindel, et minule mõjus neli aastat tehtud töö valitsusjuhina väga positiivselt.» ütles ta ja lisas, et tegemist oli riigi jaoks väga keerulise perioodiga ja kuna mitte midagi polnud parata, siis tuli kanda ka vastutust.

Eelmise rahandusministri Aleksei Kudrini kohta ütles Putin, et ta pole kuhugi kadunud ja on endiselt meeskonnas. «Ma kohtun temaga regulaarselt, kuulan tema arvamusavaldusi, ta on minu jaoks endiselt oluline,» kinnitas Putin. «Kui ma temaga nõu pean, siis järelikult on ta meeskonnas.»

Kudrin oli rahandusministriks aastatel 2000-2011. Ta ütles mullu septembris, et Dmitri Medvedevi peaministriks saamise korral tema ennast uues valitsuse küll ei näe. Kudrin kirjutas lahkumisavalduse 26. septembril 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles