Eesti superstaar Rasmus Rändvee: see saade tegi minust artisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» seitsmes finaalsaade
Rasmus Rändvee
«Eesti otsib superstaari» seitsmes finaalsaade Rasmus Rändvee Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» viienda hooaja võitja Rasmus Rändvee rääkis Elu24-ga vahetult pärast finaalsaadet.

Mis tunne oli, kui sind võitjaks kuulutati?

Tunne oli hullumeelne ja võrratu sama ajal! Kogu see surin ja elekter, mis seal laval juba enne teadasaamist oli - ma mõtlesin, et saan insuldi! Süda puperdas sees, aga samas oli nii hea. Kui välja öeldi, siis... võrratu!

Kui suureks toeks oli sulle su bänd?

Väga suureks toeks! See, et koos kõikide kuttidega siia lavale lõpuks sai, tekitas koduse tunde. Võibolla see aitaski mul täna end nii mugavalt tunda laval.

Kas teete bändiga ka eestikeelset muusikat?

Ma olen väga halb eesti keeles, vähemalt rokkmuusika žanris, ja eesti keel ei soovi alati klappida väga äkilise rokiga. Mul enda loomingus on eestikeelseid asju mingil määral, aga bändiga ma pole ühtegi eestikeelset asja katsetanud. Ma küll otseselt ei välista seda.

Saate võit tõi kaasa 10 000 eurot ja plaadilepingu. Kuhu oled mõelnud selle raha investeerida?

Muusikasse.

Millisel moel?

Eks tuleb ikka kulutusi seoses plaadilepingute ja asjadega ja nende korvamiseks, et elada.

Kas pidu ka tuleb?

Noo, ega see vist saladus ole...

Mida sa sellest saates enda jaoks kaasa võtad?

Tohutu kogemusepaketi ja tohutult täiusliku emotsiooni. See oli perfektne ja kõige suurem aeg minu elus. Ma lahkun siit hea tundega ja uhkelt. See saade tegi minust artisti.

On sul kahju ka, et Elina kaotas?

Jaa, mõnes mõttes küll, aga kuna ma tegelikult tean, et Elinal on see pakkumine olnud ukse taga juba väga kaua, mida tegelikult minul üldse ei olnud veel...

Milline pakkumine?

Vot seda te peate ise kuskilt kuulma. Aga ma arvan, et kohtume veel. Esiteks Eesti Laulul juba. Ja me jääme konkureerima edasi. Lõbus saab meil olema koos.

Sul on kooliga pikk paus olnud ja kohe on uus konkurss ukse ees. Kuidas sa õpingutega hakkama saad?

See ei saa lihtne olema. Minu suvi ei tule kindlasti trall ja pillerkaar, vaid nühitud koolipink. Samas vahet pole. Haridus on oluline ja ma ise olen suur õpingute fänn. Kui endal tahtmist on, siis ega mu kool mind välja ei viska.

Soovid sa kedagi tänada?

Kõiki! Ruutu, TV3, kõiki finaliste, et nad on just nii mõnusad inimesed. Kõiki inimesi, kes minu poolt hääletasid. Te tegite võimalikuks selle, mida mina pidasin võimatuks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles