Tallinn jätkab PBK-lt telesaadete tellimist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK logo
PBK logo

Tallinna linnavalitsus jätkab ka tuleval aastal Pervõi Baltiiski Kanalilt (PBK) telesaadete tellimist.

«Saadete mahu ja maksumuse üle läbirääkimised käivad, lepingud ei ole veel sõlmitud ning seetõttu on detailidest vara rääkida,» ütles Tallinna linnakantselei avalike suhete direktor Ain Saarna BNSile. «Suures plaanis jääb koostöö lõppeva aasta tasemele,» lisas Saarna.

Tallinna linnakantselei sõlmis käesolevaks aastaks venekeelse telekanaliga PBK kolm lepingut, mille alusel ostis linn PBK-lt 425 382 euro eest telesaateid.

Ühe lepingu sõlmis Tallinna linnakantselei PBK-lt venekeelse saate «Naša stolitsa» («Meie pealinn») tootmiseks ja eetrisse andmiseks. Linn sõlmis lepingu selle aasta lõpuni ja maksma läheb see 72 480 eurot, selgus riigihanke aruandest.

Teise lepingu sõlmis Tallinna linnakantselei Tallinna kodurahufoorumi ning integratsiooni temaatikat käsitleva venekeelse regionaalsaate «Vene Küsimus» tootmiseks ja eetrisse andmiseks PBK programmis. Linnakantselei sõlmis lepingu käesoleva aasta lõpuni ja maksma läheb see 88 902 eurot.

Kolmanda lepingu järgi tellis Tallinn PBK-lt teabeedastamissõnumi, teate ja dialoogi vormis telekanali hommikuprogrammis «Dobroje utro» («Tere hommikust»). Leping kehtib käesoleva aasta lõpuni ja Tallinna maksumaksjale läheb see maksma 264 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles