Viking Lottoga jackpoti võitnu alles toibub süllelangenud õnnest

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto piletid.
Viking Lotto piletid. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Aasta viimase päeva hommikul vormistas oma võidu 26. detsembril Viking Lottoga 313 795,26 eurot võitnud naisterahvas.

Pool Viking Lotto jackpotist võitis keskealine naisterahvas Viljandimaalt, kes käis võitu vormistamas koos abikaasaga – abikaasa on ka seni ainus, kes naise lotovõidust teab.
 
Jackpoti saanu on Viking Lottot mänginud sellest ajast saati, kui mäng Eestisse jõudis. Tal on oma kindlad numbrid, millega ta lotot mängib, jackpoti võit tuli aga hoopis «Pliks-Plaks» kombinatsiooniga. 
 
Et suurvõidu saanu alles toibub suure rahasumma näol süllelangenud õnnest, siis ei ole tal veel konkreetseid plaane võiduraha kasutamiseks.     
 
Seega on aasta lõpuks kõik 2012 aasta teises pooles Eesti Lotoga suurvõidu saanud ka oma võitu vormistamas käinud. Eesti Loto otsis üle kahe kuu taga oktoobri keskel Bingo Lotoga suurvõidu saanud lotovõitjat, kuid pühade eel käis ka tema oma võitu vormistamas. Viivitus oli tingitud võitja tihedast töögraafikust ja suurvõiduga kaasnenud kõhklustest. 
 
1. jaanuaril kell 20:00 on Kanal 2-s eetris Eesti Loto Aastaloos, kus esitavad oma lugusid tuntud Eesti artistid ning kus loositakse välja suuremaid ja väiksemaid rahalisi võite kogusummas 117 250 eurot.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles