Noorleiutajad tulid Tartut muutma

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selleks et lastel külm ei hakkaks ja tegemislust üle ei läheks, pidi igas punktis tegema lõbusa foto etteantud teemal. Pildil «söövad» lumest hamburgereid (vasakult) Marko Laanemäe, Karl Erik Laas, Koit Reinkubjas, Külli Reinkubjas ja Hegert Sööt. Pildistab juhendaja Karl-Kristo Vene.
Selleks et lastel külm ei hakkaks ja tegemislust üle ei läheks, pidi igas punktis tegema lõbusa foto etteantud teemal. Pildil «söövad» lumest hamburgereid (vasakult) Marko Laanemäe, Karl Erik Laas, Koit Reinkubjas, Külli Reinkubjas ja Hegert Sööt. Pildistab juhendaja Karl-Kristo Vene. Foto: Margus Ansu

Head ideed ei tule ainult toas istudes. Seepärast libistasid noored leiutajad ennast eile ümber Anne kanali ja mõtlesid välja paarkümmend asja, mis selle piirkonna praegusest palju toredamaks muudaksid.

Kõik 20 noort on kolm päeva kallist koolivaheajast pühendanud leiutajate talvelaagrile. Juba viiendat aastat õpetavad oma ala asjatundjad noorte leiutajate võistlusel silmapaistnutele, kuidas sünnivad värsked ideed, kuidas neid arendada nii, et need teoks saaksid, kuidas edukalt meeskonnas töötada ja palju muud.

Mullu oli laager kosmose teemal, tänavu tegeldakse hoopis maisemaga – inimgeograafia ja linnaplaneerimisega. Noored kuulevad kolme päeva jooksul teemast täpsemalt ja teevad suure rühmatöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles