Nõmme vana apteegi ruumid pandi järjekordselt müüki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme vana apteek aadressil Mai tänav 4.
Nõmme vana apteek aadressil Mai tänav 4. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavaraamet pani avalikule kirjalikule enampakkumisele Nõmme vana apteegi ruumid ning linnaosavalitsuse haldushoone.

Nüüdseks tegevuse lõpetanud apteegi ruumid asuvad Nõmme raudteejaama vahetus naabruses kultuurimälestiseks tunnistatud Mai tänav 4 hoones. Enampakkumisele pandud korteriomand moodustab mõttelise osa 2010 ruutmeetri suurusest maatükist, korteriomandi reaalosaks on 217,4 ruutmeetri suurune mitteeluruum. Alghind on 153 000 eurot. Linn on vana apteegi ruume varemgi müüa üritanud, kuid seni edutult. 

Enampakkumisel on ka 2622 ruutmeetri suurune Vabaduse puiestee 65 kinnistu, millel asub kuni eelmise aasta lõpuni linnaosavalitsuse haldushoonena kasutusel olnud maja. Kinnistu alghind on 220 000 eurot, kinnistu maakasutuse sihtotstarve on ühiskondlike ehitiste maa.

Kesklinnas on alghinnaga 64 710 eurot enampakkumisel Liivalaia tänav 40-M182 korteriomand, mille reaalosaks on mitteeluruum üldpinnaga 165,7 ruutmeetrit, ning kaks korteriomandit aadressil Juurdeveo tänav 22a. Korteriomandite reaalosadeks olevate eluruumide kogupindala on 129,8 ruutmeetrit ning alghind kokku 18 100 eurot.

Kristiine linnasoas paiknev Seemne tänav 2-2 korteriomand on enampakkumisel alghinnaga 28 800 eurot. Korteriomandi reaalosaks on 61,5 ruutmeetri suurune eluruum, mis moodustab mõttelise osa 1814 ruutmeetri suurusest elamumaa sihtotstarbega kinnistust.

Rohkem teavet müügis oleva kinnisvara ning enampakkumisel osalemise tingimuste kohta on võimalik leida aadressilt http://www.tallinn.ee/kinnisvara/.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles