Moehoiatus 2013: Moedepoole registreerimine algab peagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moedepoo.
Moedepoo. Foto: promo

Taas on möödunud aasta, täis huvitavaid ja põnevust pakkuvaid moe- ja disainialaseid sündmusi. Nüüd on taas aeg uueks Moedepooks. 15. jaanuaril algab taas registreerumine moesündmusele «Moedepoo 2013» ning kestab 28. veebruarini. Moedepoo on üle-eestiline noorte moekunstnike moeshow, mis leiab juba aset neljandat aastat.

Moeüritus toimub pealinnas juba 6. aprillil ja tõotab tulla varasematest kordadest suurem ning põnevust pakkuvam, sest osalejaid tuleb kohale isegi Saare- ja Hiiumaalt. Samuti on välja pannud auväärsed sponsorid mitmeid auhindu ja kingitusi. Loomulikult ei puudu ürituselt auväärne žürii, kelle ülesandeks on valida võitja

Selleks, et osaleda Moedepool, tuleb noortel moeloojatel saata esmalt e-mail osalemissooviga aadressile moedepoo@gmail.com. Moeürituse peakorraldaja Mattis Meekleri sõnab: «Kuskil peab noortel moeloojal võimalus karjääri alustada ja loomingut demostreerida ning Moedepoo on selles ideaalselt hea koht.»

«Samuti kasvab Moedepoo samm-sammult edukamaks, suuremaks ja kvaliteetsemaks moeshowks Eestis. Meil on vähe selliseid moeüritusi, kus puuduvad loomingut piiravad reeglid ja tingimused. Moedepoole on oodatud kõik - algkoolist tudengiteni.»

Moedepoo asjadel saab silma peal hoida Facebookis ja Moedepoo blogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles