Tänase päeva jooksul on üle Eesti toimunud 48 liiklusõnnetust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus. Pilt on illustratiivne.
Liiklus. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Kruut

Politsei teatel on täna toimunud üle Eesti 48 liiklusõnnetust, neist 4 olid rasked, kus inimesed said kannatada.

Põhja prefektuuris on registreeritud 32 liiklusõnnetust, millest üks oli raske. Õnnetus leidis aset Tallinna-Keila-Paldiski maantee 28. kilomeetril Keila-Mudaaugu lõigul. Politsei andmetel toimetati haiglasse kuus inimest.

Ida prefektuuris registreeriti üks ja Lääne prefektuuris kolm liiklusõnnetust, neist mitte ühtegi rasket. Lõuna prefektuuris registreeriti 12 liiklusõnnetust, millest 3 olid raskemad, kus said inimesed viga.

Kokku on täna kella 16.30 seisuga toimunud juba 48 liiklusõnnetust, millest 4 olid raskemad.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et prognoositavalt levib õhtutundidel lumesadu ja tuisk Lõuna-Eestist alates üle Eesti ning teedel püsib libeduse oht.

Pärastlõunal enne kella nelja oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel rahuldav. Põhja-, Kesk- ja Lääne-Eestis olid sõidujäljed peamiselt soolaniisked või -märjad, Harju maakonnas kohati jäised ja libedad.

Sõidujälgede- ja radade vahel oli paiguti soolalumesegu. Lõuna-Eestis olid teekatted lumesajust ja tuisust tingituna peamiselt lumised või soolalumesegused ja libedad.

Teepinna temperatuure mõõdeti -2,1 kraadi Lääne-Eestis kuni -3,4 kraadi Kirde-Eestis.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles