Urmas Tooming: tore kevadpäev Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Tänasel päikesepaistelisel, aga üpris jahedal kevadpäeval pakkus Tallinna linnavalitsus elanikele jälle paar kena üllatust. Ja mida lähemale sügisestele valimistele, seda huvitavamaks elu ilmselt läheb.

Aga täna oli eelkõige kena päev nendele inimestele, kes kipuvad kangemat kraami ülemäära pruukima ja siis kuhugi suvalisse kohta magama jääma. Halb lugu. Nüüd võivad nad üha soojenevate ilmadega oma lemmiktegevust hoogustada, sest ees terendub helge tulevik. Nimelt sai täna nurgakivi linna kainestusmaja ehk kainer. Viimati asus selline tervenduspaik Mitšurini ehk nüüdsel Wismari tänaval. Sügisel avab aga kõigile soovijaile uksed uus euronõuetele vastav asutus Seewaldi lähedal. Tere tulemast!

See pole veel kõik. Täna korraldas abilinnapea Jaanus Mutli ka päeva, mida siiani pole keegi korraldanud - hea taksojuhi päeva. Iroonia on selles, et linnajuhtide ja taksojuhtide suhted ei ole praegu just parimad. Võib isegi öelda, et need on halvad. Aga abilinnapea ei pidanud seda veel sõjaks. Lihtsalt metsikul taksondusturul tulevat kord majja lüüa. Ja kõigele vaatamata on taksosohvrid ühed head inimesed. Kui mõned välja arvata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles