Uued turud koguvad tuure

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellele pildile mahtusid eile päeval juustu maitsma kõik inimesed, kes olid parasjagu Lasnamäe turgu külastamas.
Sellele pildile mahtusid eile päeval juustu maitsma kõik inimesed, kes olid parasjagu Lasnamäe turgu külastamas. Foto: Andres Haabu

Eelmise aasta detsembris taasavati Lasnamäe turg, kuhu oli püstitatud kolm uut paviljoni; nädal hiljem tegi uksed lahti ka Mustamäe turu puu- ja köögiviljamaja. Avamine ei olnud just kõige paremini ajastatud, kuid praegu on vähemalt Lasnamäe turg küll tõusvas tempos ostjaid kogumas.

Pealinna ettevõtlusameti allasutuse Tallinna Turud direktor Vello Lokk ütles, et neljapäeval algas Mustamäe turul suure müügipaviljoni ehitus ja praegu käivad seal mullatööd. Eelmisel kuul uksed lahti teinud puu- ja köögiviljamaja oli alles teine etapp turu arendamises. Esimese osana ehitati väliletid, mis talvisel ajal loomulikult kasutamist ei leia.

«Kui põhimaja valmis saab, siis alles võib öelda, et Mustamäe turg on valmis,» lausus Lokk. «See hoone peaks plaanide järgi valmis saama jaanipäevaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles