Mari Amos: paljude etenduste väärtus on üks euro

, teatrisõltlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Amos
Mari Amos Foto: Erakogu

Raske öelda, kas piletid on liiga kallid või mitte, sest mida võtta võrdluskriteeriumiks? Samuti oleneb palju teatrist. Muidugi on selge see, et hinnad on pidevalt tõusnud ja kahtlemata eeldab teatrikülastamine suuri väljaminekuid.

Hämmastav on see, et mõned teatrid, kes ei saa riigilt toetust või saavad seda väga vähe, suudavad oma piletihinnad hoida madalamal (näiteks VAT Teater) ja siiski toota kvaliteetset produkti, samas kui teised etendusasutused saavad väga suuri toetusi, korjavad kõrgemaid piletitasusid, kuid toodavad pidevalt täiesti kunstikaugeid resultaate.

Jah, saan aru, et ühe suure teatri ja väga väikese teatri infrastruktuuri ülalpidamiskulud erinevad diametraalselt, kuid ma ei lähe teatrisse võltskristallist lühtri pärast, vaid kunsti nautima. Ja siin ei ole asjad kindlasti korrelatsioonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles