Vihane ajakirjanik snuukriässale: sa teenid nii palju, kui oled väärt!

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judd Trump
Judd Trump Foto: SCANPIX

Snuukrimaailma noor staar Judd Trump teatas, et tema spordialaga tegelevad inimesed teenivad piinlikult vähe raha. See ajas närvi aga Daily Maili ajakirjaniku Martin Samueli, kelle sõnul teenivad snuukrimängijad täpselt nii palju, kui nad väärt on.

«Trumpil on kolm sportautot ning tema karjääri jooksul võidetud summa on 771 372 naela. Ta sai 30 000 naela selle eest, et kaotas Shanghai Mastersi finaalis John Higginsile,» kirjutab Samuel. «Raha teenimiseks kuulide auku löömine on kordades etem, kui olla näiteks postiljon.»

Samueli sõnul teenivad snuukrimängijad täpselt parjalt, kui arvestada seda summat, mida nende spordiala ise sisse toob.

Judd Trump esines enne meedias järgmise avaldusega: «Ma arvan, et huvi meie ala vastu on vähene. Numbreid vaadates näeme, et David Beckham ja Ronaldo teenivad 200 000 naela nädalas. Rory McIlroy kirjutas Nike’iga alla 155 miljonit naela väärt lepingu. Miks peaks keegi mängima snuukrit 10 000 naela eest aastas? Golfis ja tennises teenib isegi maailma kolmandas sajas asuv mängija pool miljonit aastas.»

Trumpi sõnul teenivad 32 maailma parimat mängijat keskmiselt 30 000 naela aastas, kuid sellest 20 000 kulub mööda võistlusi reisimise peale. «Snuuker ei saa mitte kunagi selliseks spordialaks nagu tennis või golf. See on piinlik. Me ei teeni mitte midagi,» jätkas ta.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles