Iltalehti: motojõugu liikme matustele oodatakse 700 mõttekaaslast

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politseiamet

Soome politsei valmistub motojõugu mõrvatud liikme matusteks Põhja-Karjalas Joensuus ja seda suure saladuskatte all, kirjutab tänane Iltalehti.

Maakonna politseiülema asetäitja Pentti Nurmineni rääkis, et korrakaitsejõududele teadaolevate andmete järgi koguneb nädalavahetusel aset leidvatele matustele mitusada mõttekaaslast.

Iltalehti andmetel saabub ärasaatmisele ligi 700 motojõukude liiget üle terve Soome ja lisaks ka Põhjamaadest. Tegemist saab olema suurimate matustega, mida Põhja-Karjalas üldse on kunagi nähtud.

Politseinikud leidsid 1. jaanuaril Joensuu tööstuspiirkonnast 42-aastase mehe laiba. Samas juures oli 31-aastane haavatu.

Põhja-Karjala ringkonnakohus andis 4. jaanuaril loa võtta kahtlustatavatena vahi alla kolm meest. 5. jaanuaril peeti veel kinni kolm meest ja üks naine.

Iltalehti andmetel on praeguse seisuga vahi all kokku neli inimest. Neist üks on väidetavalt tunnistanud, et tulistas kas venna käsul või ässitusel.

Varsti pärast tulistamist teatas politsei, et oletatavasti oli tegemist jõukude omavahelise arveteklaarimisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles