Paavel: midagi on paigast ära

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel..
Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel.. Foto: Peeter Langovits.

Töötukassa juht Meelis Paavel loodab mais alustava uue ja paranenud töötukassaga muuta töötute suhtumist, kes pole nõus tööle minema sel ajal, kui riigilt töötu olemise eest raha saavad.


«Siin on midagi paigast ära. See on üks eesmärk meil, mida kindlasti tahame muuta,» märkis Paavel täna sotsiaalministeeriumis toimunud pressibriifingul.

Töötukassa juhi sõnul tahab ta asutust pärast tööturuametiga ühinemist efektiivsemaks muuta. «Reageerime suurematele koondamistele juba enne, kui töötaja viimane tööpäev on kätte jõudnud,» iseloomustas ta.

Paavelil on kokku pandud ka täpne plaan, mis töötukassal lähimas tulevikus ees seisab. Selle järgi hakatakse esimesest juulist maksma koondamishüvitisi kõikidel koondamisjuhtudel. Esimesel septembril rakendud üks osa uuest infosüsteemist, 2009. aasta lõpus saab avaldusi esitada juba neti kaudu. 2010 on aga aasta, mil hakkab tööle uus infosüsteem ja portaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles