Politsei pidas kinni kihutava liiklushuligaani

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva hommikul kella 3.30 paiku peatas politseipatrull Laagna teel kinni valge BMW, autoroolist tabati liiklusalaste rikkumiste eest arestimajja saadetud Sven.

Autoroolis olnud mees esitas politseipatrullile teise isiku dokumendid. Kui politseinik palus tal autost väljuda, otsustas juht hoopis ära sõita, ütles Postimehele Põhja prefektuuri pressiesindaja.

BMW suundus mööda Laagna teed kesklinna suunas, Türnpuu, Odra ja Juhkentali tänavat kaudu Liivalaia tänavale, sealt Pärnu maanteele ja Järvel keeras Viljandi maanteele. Enne Valdeku tänava ristmikku kaotas juht auto üle, mis ennegi oli juba teel vibanud, lõplikult juhitavuse, põrkas kokku politseiautoga ja sõitis kraavi.

Auto juht proovis küll põgeneda, kuid politseinikud said ta sündmuskoha lähedalt kätte. Tegemist oli 20-aastase Sveniga, kes oli tagaotsitav politsei poolt seoses kinnipidamiskohast põgenemisega. Lisaks temale peeti kinni ka autos viibinud 16- ja 17-aastane noormees.  

Ta lisas, et politseiautol oli väike mõlk tagaosas, keegi viga ei saanud. Kinnipeetud noormehed toimetati politseijaoskonda.

Autot juhtinud Sven oli määratud arestimajja erinevate liiklusseaduse rikkumiste eest kokku 30 päevaks, sellest ajast jõudis ta ära kanda kuus. Kinnipidamiskohast põgenemise osas on alustatud kriminaalmenetlust.

Kinnipidamiskohast põgenemise eest võib karistada rahatrahviga või kuni kolme aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles