Sandor Liive: arendusprojektide puhul tuleb olla kannatlik

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandor Liive.
Sandor Liive. Foto: Peeter Langovits

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive ütles, et ettevõte on Ühendriikides oma tegevusega graafikus, arendusprojektid võtavad lihtsalt kaua aega ning nende puhul peab olema kannatlik, vahendab ERRi uudisteportaal.

Liive rääkis «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et Eesti Energia on USAs tegutsenud kaks aastat ning arvestades projekti mastaapi ja ettevalmistamist on ettevõte ilusti graafikus.

«Valmistame ette keskkonnalubade jaoks vajalikke tegevusi, teeme geoloogilisi uuringuid ja oleme teinud ka esimesed põlevkivitestid oma testseades, nii et tegelikult meil läheb ilusti. Oleme graafikus ja mingeid suuri üllatusi ei ole,» kinnitas ta.

Liive lisas, et põlevkivid on erinevad, kuid see ei ole kellelegi üllatus, sest isegi Eestis on Estonia kaevandusest saadav kivi erinev Narva karjäärist saadavast, ja loomulikult on isesugune ka USA, Jordaania, Maroko või Austraalia põlevkivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles