Haridusamet: maavanem läks meist lihtsalt mööda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padriku lasteaed
Padriku lasteaed Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna haridusameti hinnangul oleks Harju maavanem Ülle Rajasalu pidanud Padriku lasteaia kohta esitatud kaebuses toodud asjaolude täpsustamiseks pöörduma kõigepealt haridusameti poole.


«Loogiline oleks olnud esmalt lapsevanema avalduses toodud asjaolude täpsustamiseks pöörduda Tallinna haridusameti poole, et selgitada välja ameti tegevused ning seisukoht. Antud küsimuses siiski haridusametiga kontakti ei võetud ning kaebuse sisu ja järelevalve eesmärk ei olnud ametile teada,» ütles haridusameti alushariduse osakonna juhataja Marika Kallas Postimehele.

Haridusamet ise pole Padriku lasteaia õpetaja Heli Enoki suhtes menetlust alustanud sel lihtsal põhjusel, et ei lasteaia ega õpetaja kohta pole ametile ühtegi kaebust laekunud. Enne mingite sammude astumist ootab haridusamet nüüd ära maavanema järelevalve kokkuvõtte, kust peaks selguma, kas lasteaia õppe- ja kasvatustegevuses on olnud vastuolusid haridusalaste õigusaktidega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles