Palavikus naine viidi Šeremetjevo lennujaamast haiglasse

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meditsiinitöötajad Moskva Šeremetjevo lennuvälja terminalis.
Meditsiinitöötajad Moskva Šeremetjevo lennuvälja terminalis. Foto: Reuters / Scanpix

Moskva Šeremetjevo lennuväljalt toimetati eile õhtul kohalikku nakkushaiglasse palavikus naisreisija.


Vene tarbijakaitseinspektsiooni esindaja teatas

Interfaxile

, et kell 22.35 kohaliku aja järgi fikseeris termoandur kõrgenenud kehatemperatuuri 29-aastasel reisijal, kes oli saabunud Mehhikost Pariisi kaudu Moskvasse.

Naisele pandud esialgne diagnoos on äge respiratoorne haigestumine.

Allikas rääkis uudisteagentuurile, et praegu mingit põhjust paanikaks pole - tegemist oli tavalise hingamissüsteemi haigusega ja nii lubati kõik ülejäänud samas lennukis viibinud inimesed koju.

«Haiglasse viidud naisele tehakse hommikul kõik analüüsid, pärast seda saab anda lõpliku diagnoosi,» öeldi Interfaxile tarbijakaitseinspektsioonist.

Tarbijakaitseinspektsiooni kõrge ametnik rääkis täna Interfaxile, et naisele tehtud analüüsid näitasid, et tegemist on ägeda respiratoorse haigestumisega.

Mingeid märke seagripist ei leitud, lisas ta.  

Mehhikost alguse saanud ja sealt kiiresti teistesse riikidesse levinud ohtlik seagripp on toonud kaasa kõrgendatud tähelepanu USAst ja Mehhikost saabunud reisijate suhtes rahvusvahelistel lennuväljadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles