Endine krossisõitja Laksberg vabaneb vanglast enne tähtaega

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Laksberg
Arvo Laksberg Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Harju maakohus vabastas suure koguse kokaiini salaveo eest pikaks ajaks vangistatud kunagise tuntud krossisõitja Arvo Laksbergi enne tähtaega vanglast ja allutas ta katseajaks elektroonilise järelevalve alla, kirjutab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

2007. aasta kevadel mõistis Harju maakohus Laksbergi süüdi suure koguse kokaiini ja hašiši käitlemises ning kokaiini salakaubaveos ja karistas teda üheksa aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest arvestati maha tema vahi all oldud aeg viis kuud ja kaheksa päeva.

Maakohtu otsuse jättis jõusse ka Tallinna ringkonnakohus ja hiljem riigikohus ning 2008. aasta 16. septembril läks ta Tallinna vanglasse karistust kandma.

Süüdistuse järgi korraldas Laksberg ligi kolm miljonit krooni maksnud kokaiinilaadungi salaveo Hispaaniast Eestisse ning temalt saadi kätte ka 25 kilo hašišit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles