Siseminister tunnustas vabatahtlikke toetanud ettevõtteid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siseminister Ken-Marti Vaher tunnustas täna 14 ettevõtet, kes toetasid möödunud aastal vabatahtlike päästjate, merepäästjate või abipolitseinike tegevust.

Vabatahtlike päästjate toetaja aunimetuse pälvisid Tondi Tulekaitse OÜ, OÜ Sigwar, OÜ Raikküla Farmer, Tamsalu EPT AS, DALE LD. AS ja SR Veod OÜ ning abipolitseinike toetajaks nimetati Põlva spordikool ja AS Salvest. Tänukirjaga tunnustati Ingli talu, Kaiu LT OÜd, Promens ASi, Kuusalu Veod OÜd, Topsec Turvateenused OÜd ja ASi A. Le Coq.

Siseministeeriumi teatel on tunnustust pälvinud ettevõtted aidanud soetada varustust või ennetustööks vajalikke vahendeid, korraldanud koolitusi ja väljaõpet, toetanud kohaliku päästeala noorteringi tegevust, sponsoreerinud vabatahtlike üritusi või muul viisil kogukonna siseturvalisuse tagamisele õla alla pannud.

Siseminister tunnustas vabatahtlikke päästjaid, merepäästjaid või abipolitseinikke toetanud ettevõtteid teist korda. Kokku esitasid maavalitsused, politsei- ja piirivalveamet ning päästeamet aunimetusele 28 kandidaati, kelle hulgast valis siseministri loodud komisjon välja 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles