Lasteaiast algas riiklik skandaal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Ülle Rajasalu kinnitab, et ei soovi lasteaiaõpetaja väljavahetamist, vaid üritas lahendada lapsevanemaid vaevanud probleemi.
Maavanem Ülle Rajasalu kinnitab, et ei soovi lasteaiaõpetaja väljavahetamist, vaid üritas lahendada lapsevanemaid vaevanud probleemi. Foto: Andres Haabu

Tallinna Padriku lasteaias läbi viidud Harju maavalitsuse järelevalvest on tõusnud suur tüli, sest maavanem Ülle Rajasalu lapselaps käib lasteaia probleemses rühmas. Haridus- ja teadusministeerium teatas eile, et tühistab maavalitsuse järelevalve, mis algatati möödunud nädalal ministeeriumi enda korralduse põhjal.

«Ministeerium otsustas tühistada Harju maavalitsuse järelevalve Tallinna Padriku lasteaias seoses avalikkuses tõstetud kahtlusega, et Harju maavanemal olid lasteaias järelevalvetoimingute algatamist soovides mängus oma huvid,» teatas ministeeriumi pressiesindaja.

Eile saatsid kuus Padriku lasteaia lapsevanemat ajakirjandusele avaliku kirja, milles kinnitavad, et just nemad pöördusid Harju maavalitsuse poole, sest lasteaia direktorilt ega Tallinna haridusametist nad abi ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles