Hotell Tartu: 2012. aasta oli meie jaoks rekordiliselt edukas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Tartu.
Hotell Tartu. Foto: Margus Ansu

Majutusstatistika näitab, et suisa 30 protsenti siseturistidest ööbis eelmisel aastal Lõuna-Eestis. Tartu kesklinnas asuva Hotell Tartu juhataja Alar Käära ütles 2012. aasta majutuse statistikat kommenteerides, et ka nende hotelli jaoks oli eelmine aasta rekordiliselt edukas.

«Kui vaadata statistikat, siis meie hotellil polegi veel tegutsemisaja jooksul nii head aastat olnud, kui oli 2012,» sõnas Käära, kelle sõnul oli neil aasta lõikes keskmine täituvus suisa 75 protsenti.

Käära nentis, et nende klientidest moodustavad siiski vaid umbes 40 protsenti siseturistid ja neist suurem osa on ärikliendid. «Nii välis- kui ka siseturistide hulk suurenes, aga osakaal jäi samaks,» ütles Käära.

Edu valguses on Hotell Tartul ka laienemisplaanid – juurde tahetakse ehitada üheksa tuba, millest viis on suuremad peretoad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles