Kuressaare kool sulges haigusepuhangu tõttu uksed

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõbisena tasub rahulikult koju jääda.
Tõbisena tasub rahulikult koju jääda. Foto: SCANPIX

Kuressaare vanalinna kooli juhtkond otsustas õpilaste ja õpetajate massilise haigestumise tõttu kooli kaheks päevaks hoopis sulgeda.

«Päevade viisi on puudujate arv kogu aeg suurenenud. Eile oli 114, täna 135 puudujat, pluss päris mitu õpetajat,» rääkis kooli direktor Sulev Soodla Saarte Häälele, ise telefonivestluse ajal pidevalt köhides. Samuti oli kaugemal kuulda kedagi kõvasti köhimas.

Soodla selgitas, et pidanud nõu linnaarsti ja Kuressaare haridusnõuniku Õilme Salumäega, otsustas kooli juhtkond haigeid lapsi kooli mitte ajada. Seda enam, et õppealajuhataja ei saa puudujate suure arvu tõttu enam tunniplaani teha.

Õppetöö on mõeldud iseseisva õppimisena kodus, mida siis hiljem koolis kontrollitakse.

Ta lisas, et mäletab sarnast olukorda varasemastki ajast, ka siis oli koolis paarinädalane periood, mil tuli linnavalitsusele koolist puudujate arv esitada ja koolis desinfitseerivad kätepesuvahendid välja panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles