Varuosatöötleja ostis pankrotti läinud vormel-1 meeskonna riismed

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HRT vormel.
HRT vormel. Foto: SCANPIX

Eelmise hooaja järel tegevuse lõpetanud vormel-1 meeskonna HRT viimased varad ostis ära varuosade ümbertöötlemisega tegelev ärimees Teo Martin.

Pole teada, kui palju tehing maksma läks, kuid Martin sai enda valdusesse 2011. ja 2012. aasta autod, demoauto, hooldusveoki, tööriistu ja veidi mööblit. Arvestatav osa Madridis asunud HRT peakorterist oli aga juba varem tühjaks viidud. Martini kätte läinud vormelitel puuduvad seejuures mootorid, mis tagastati tootjale Cosworthile. Samuti pole autodel käigukaste, mida renditi Williamsilt ja mis jõudsid samuti juba varem tagasi omaniku kätte.

HRT vormel-1 meeskond tegutses kolm aastat, kuid ei teeninud selle aja jooksul ainsatki MM-punkti. Tiimist läbi käinud üheksast sõitjast sai parima tulemuse kirja Vitantonio Liuzzi, kes suutis 2011. aastal sõita Türgi GPl välja 13. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles