Küüt: uue PPA peadirektori leidmisel on politiseerumise oht

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Küüt
Raivo Küüt Foto: Andres Haabu

Politsei- ja piirivalvameti (PPA) peadirektori valimise konkurss luhtus ning senise PPA juhi Raivo Küüdi hinnangul on asutuse uue juhi leidmisel tekkinud politiseerumise oht.

1. märtsil lõpeb Raivo Küüdi aeg PPA peadirektorina, esmaspäeva õhtu tõi aga uudise, et Küüdi järglase valimise konkurss ebaõnnestus, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Eelkõige näitab see seda, et ei juleta otsustada, sest kartus eksida kandidaadi valikul on väga suur,» arvas Kalle Laanet.

Kolm viimasena konkursisõelale pidama jäänud kandidaati on Küüdiga teinud tihedat koostööd, paraku sellest ei piisanud peadirektori ametikoha saamiseks.

«Organisatsioonis sees on olemas väga võimekad kandidaadid, kes võiksid ja peaksidki selle koha täitma ja selles suhtes ma näen, et on teatud politiseerumise oht praeguses situatsioonis,» kommenteeris Raivo Küüt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles