Fännid valisid eelmise aasta jalgpallijobuks Oliver Konsa

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Konsa.
Oliver Konsa. Foto: Laura Oks

Eesti koondise fänne ühendav Jalgpallihaigla valis taas Jalgpalligeeniuse ja -jobu. Juba 11. korda valisid Jalgpallihaigla liikmed inimest või organisatsiooni, kes on möödunud jalgpalliaastal andnud panuse Eesti jalgpalli arengusse. Samuti valiti ka inimene, kes on mõjunud Eesti  jalgpallikultuurile negatiivselt.

2012. aasta jalgpalligeeniuseks valiti Eesti Jalgpalliliit U19 eliitturniiri eduka korraldamise eest, samuti selle eest, et Balti turniiri toimumispaigaks valiti Võru ja Tartu. Teise koha sai Henrik Ojamaa, 3. koht läks jagamisele Andres Operi ja Nõmme Kalju vahel.

Jalgpallihaiglal on rõõm näha, et 2009. aastal piletipoliitika eest jalgpallijobu tiitli pälvinud jalgpalliliit on nüüd fännide silmis teinud tõelise arenguhüppe ning väärib geeniuse tiitlit.

Suure häälteenamusega valisid koondise fännid 2012. aasta jalgpallijobuks Oliver Konsa. Endist Nõmme Kalju mängijat kahtlustatakse narkokuritegudes.  

Jalgpalligeenius ning jalgpallijobu pärjatakse taas metallikunstnik Jüri Roosa poolt spetsiaalselt valmistatud taiestega, mis antakse traditsiooniliselt üle pärast aasta esimest kodumängu, milleks seekord on Eesti-Andorra valikmäng 26. märtsil.

Vaata ka varasemaid laureaate!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles