Kristlik Pereraadio kehtestas vabamüürlasest Tallinna praostile eetrikeelu

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Jaani kiriku õpetaja Jaan Tammsalu
Tallinna Jaani kiriku õpetaja Jaan Tammsalu Foto: Liis Treimann

Kristlik Pereraadio kehtestas eetrikeelu Tallinna praost Jaan Tammsalule, kes hiljuti tunnistas vabamüürlaste hulka kuulumist. Ajutine keeld kehtib Tammsalu sõnul seni, kuni segadus laheneb.

Tammsalu sõnul põhjendas Pereraadio oma otsust segadusega, mis tema ümber on tekkinud.

«See keeld on ajutine ja kestab niikaua, kuni segadus lõpeb,» lausus Tammsalu, kelle sõnul tekitab see temas kurbust. Keskmiselt on tal eetriaega olnud päevas tund ja viisteist minutit ning saateid on ta teinud tasuta.

Tammsalu pakkus, et toimetus oli sundseisus.

«Küllap oli neid, kes kurjalt helistasid toimetusse, kui said teada, et olen vabamüürlane ja küllap on kuulajate hulgas neid, kes ei suuda niisugust mõtet taluda,» lausus praost. «Ma ei tea, millises olukorras on toimetus nüüd, kui loodetavasti väga paljud inimesed helistavad ja küsivad, kuhu on inimene jäänud, kes on 24 tunnist tund ja viisteist eetris olnud.»

Tammsalu märkis, et ei tahaks praegu nende (toimetuse - toim) nahas olla, kuid tal on raske enda nahaski olla, viidates solvavatele kommentaaridele varem avaldatud artiklite juures. «On väga halb tunne olla sellise tähelepanu keskpunktis,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles