Keskerakond läheb bussiga maale valimisreklaami tegema

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa.
Peeter Võsa. Foto: Tairo Lutter.

Alates homsest hakkab mööda Eestit ringi sõitma Keskerakonna Euroopa Parlamendi valimiste buss, millega sõidavad kaasa ka laulja Erich Krieger ning telestaar ja poliitik Peeter Võsa.


«Erakonna nn eurobussi eesmärk on anda kõigile inimestele võimalus tutvuda Keskerakonna kandidaatidega, neile küsimusi esitada ning vastastikku häid ideid vahetada,» teatas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal.

Tema sõnul pole kõigil aega, raha ega tahtmist tulla Toompeale riigikogu liikmetega kohtuma ning seetõttu jäävad paljude inimeste probleemid ja mured lahendamata.

«Keskerakond otsustas tulla siinkohal inimestele appi ja tuua Eesti poliitikud rahvale koju kätte,» lisas ta. Toobali kinnitusel pakub eurobuss ka kvaliteetset meelelahutusprogrammi, kuna sellega sõidavad kaasa laulja Erich Krieger, telestaar ja poliitik Peeter Võsa ning laulev näitleja Peeter Kaljumäe ja suur hulk noori.

Sel neljapäeval tiirutab Keskerakonna eurobuss ringi Jõgevamaal, reedel sõidetakse mööda Pärnumaad. Laupäeval liigutakse edasi juba Saaremaale ning pühapäeval külastatakse mitmeid Läänemaa omavalitsusi.

Eurobuss külastab kõiki Eesti maakondi ning suuremaid omavalitsusi. Täpsem info peatuspaikade kohta on saadaval ajalehtede kuulutustes ja Keskerakonna büroodes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles