Raivo Küüdi uus ametipalk on 2600 eurot

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Küüt
Raivo Küüt Foto: Andres Haabu

Alates esmaspäevast siseministeeriumi nõunikuna tööd alustanud Raivo Küüt hakkab saama palka 2600 eurot kuus.

Küüdi sissetulek politsei- ja piirivalveameti peadirektorina oli umbes tuhande euro võrra kõrgem. 2011. aastal oli tema aastateenistus koos lisatasude ja puhkusetasuga kokku 43 244,17 eurot, mis teeb kuusissetulekuks keskmiselt 3603 eurot. Mulluseid palgaandmeid pole veel avalikustatud.

Kiirusmõõtjate skandaali tõttu PPA peadirektori kohalt tagasi astunud Küüt asus siseministeeriumi nõunikuna kantsler Leif Kalevi alluvuses tööle alates eilsest. Küüdi ülesanne uues ametis on PPA erinevate juhtimis- ja toimeprotsesside hindamine ja sellekohane nõustamine, samuti kogukondliku politseitöö valdkonna arengusuundade strateegiline kujundamine siseturvalisuse arengukava raames.

Samuti hakkab ta osalema siseturvalisuse arengukava ja teiste strateegiliste dokumentide kujundamises ning eriteenistuslaste personalijuhtimise kontseptsiooni väljatöötamises, et tagada inimeste motiveeritus, terviklik areng ja juurdekasv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles