Kõrvemaal saab matkata saani ja tõukekelguga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähe selelst, et tõukekelk on kiire ja atraktiivne liiklemisvahend, annab ta ka parajalt füüsilist koormust.
Vähe selelst, et tõukekelk on kiire ja atraktiivne liiklemisvahend, annab ta ka parajalt füüsilist koormust. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Lumist loodust saab nautida ka sel pühapäeval - Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus ootab 10.märtsil perematkadele ja pannkoogipäevale kõik suuri ja väikeseid matkahuvilisi.

Matkad algavad keskpäeval. Saanimatk viib huvilised mootorsaaniga metsa, uuritakse metsloomade jälgi ning  kuulatakse retkejuhi lugusid metsaelanike elust. Riietuda tuleks vastavalt ilmale, matk on jõukohane lastele alates kolmandast eluaastast. Matkasellid, kellele pakub huvi tõukekelgusõit, on aga samal ajal oodatud tunnisele matkale Põhja-Kõrvemaa radadele. Retke käigus räägitakse piirkonna ajaloost, metsloomadest ja matkamisest talvel. Retk on jõukohaline ka lastele alates kaheksandast eluaastast, tempo sõltub osalejatest ning retke käigus tehakse mitmeid peatusi. Matkale saab registreerida Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse kodulehel ürituste graafiku all: www.korvemaa.ee

Hinnad

Saanimatk: 8-12 eurot, lastele kuni 4. eluaastani on matk tasuta. Erihind perele 30 eurot (kaks täiskasvanut ja kuni kaks last). Hind sisaldab matka juhendamist ja pannkooke söögimajas.

Tõukekelgumatk: 10-15 eurot. Erihind perele 50 eurot (kaks täiskasvanut ja kuni kolm last). Hind sisaldab retkejuhi teenuseid, tõukekelku ning pannkooke söögimajas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles