Lumetorm seiskas USA valitsuse töö

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turist täna Washingtonis Kapitooliumi hoonet pildistamas.
Turist täna Washingtonis Kapitooliumi hoonet pildistamas. Foto: SCANPIX

USA idaosa täna lumevaibaga katnud torm seiskas riigi pealinnas ka föderaalvalitsuse töö ja sundis lennuametnikke ära jätma 1000 lendu.

USA valitsuse personaliameti teatel saavad Washingtoni ja selle ümbruses viibivad föderaaltöötajad täna tormi tõttu vaba päeva. Suletud on ka peaaegu kõik koolid, vahendas AFP.

Kohaliku meedia andmetel on piirkonnas asuvates lennujaamades täna juba ära jäetud 1000 lendu ning tõenäoliselt suureneb see arv päeva jooksul veelgi.

Sama lumetormi teele on eelmistel päevadel jäänud enam kui tosin osariiki USA kesk- ja põhjaosas. Täna varahommikul Washingtoni kohale jõudnud torm liigub nüüd mööda Atlandi rannikut kirde suunas, kattes homme ja ülehomme lumega Uus-Inglismaa lõunaosa.

USA võimude sõnul võivad tormiga kaasneda kuni 80-kilomeetrise tunnikiirusega tuulepuhangud ja halb nähtavus. Riigi idaosas on lumi ja murdunud puuoksad kohati põhjustanud ka elektrikatkestusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles