Marimekko näitusel saab kunstnike ja kirjanikega jalutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbekunstimuuseumis avati näitus «Marimekko. Disain. Soome», mis jääb avatuks aprilli lõpuni
Tarbekunstimuuseumis avati näitus «Marimekko. Disain. Soome», mis jääb avatuks aprilli lõpuni Foto: Peeter Langovits

Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis avatud Marimekko näitusel «Marimekko. Disain. Soome» saab ringi jalutada erinevate Eesti kunstnike ja kirjanikega. 

Täna, 7. märtsil kell 17 toimub Marimekko näitusel ringkäik tekstiilikunstnik Peeter Kuutmaga, sissepääs muuseumipiletiga.  Märtsikuus on tulemas veel ringkäik tekstiilikunstniku Lylian Meisteriga (24.märtsil kl 12). Aprillis jalutavad huvilistega Marimekko näitusel kirjanik Maimu Berg , disainer Helene Vetik ja tekstiilikunstnik Signe Kivi.

Soome tuntuima tekstiilitootja näitus koosneb suurest valikust Marimekko trükikangastest, riide- ning tarbeesemetest. Ekspositsioon jaguneb temaatiliselt erinevatesse osadesse hõlmates Marimekko 60-aastase ajaloo erinevad etapid alates selle loomisest, rahvusvahelise menu saavutamisest, kuni tänapäevase uue ajastu loomiseni välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles