Austraalia tennisist Dokic kannatas aastaid koduvägivalla all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Dokic
Jelena Dokic Foto: Reuters / Scanpix

Austraalia tennisist Jelena Dokic (WTA 74) kinnitas juba ammu levinud arvamust, et tema isa Damir piinas ja peksis teda.

26-aastane tennisist rääkis ajakirjale Sport & Style, et põhjus, miks ta oma perekonna juurest põgenes oli vaimne ja füüsiline vägivald.

«Olen kogenud midagi palju jubedamat, kui keegi teine professionaalsetest mängijatest. Ütlen seda veendunult,» teatas Dokic. «Oli aegu, kui mitte miski ei suutnud mind rõõmustada. Tahtsin endale kellegi teise elu.»

Sel talvel Austraalia lahtiste meistrivõistluste ajal avaldas naine, et on korduvalt pereprobleemide tõttu depressioonis olnud ning alles nüüd suudab ta mängust uuesti rõõmu tunda. Ühtlasi vabandas naine oma kunagise tormilise käitumise pärast ja palus mõistmist.

«Kõigil on erinevad olukorrad ja erinevad probleemid. Keegi ei tea tegelikult, millega ma tegelema pidin,» selgitas Dokic.

Dokici probleemid isaga algasid juba tema profikarjääri alguses.

«Kui läbid midagi sellist, siis on tennis selle kõrval päris lihtne. Kui nüüd võidan, siis pakub see mulle palju rohkem rahuldust,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles