Kristina Kuusk sai Barcelona MK-etapil 6. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Hispaanias Barcelonas toimunud naiste epeevehklemise MK-etapil sai Kristina Kuusk 198 vehkleja konkurentsis kuuenda koha. Veerandfinaalis kaotas Kuusk rumeenlannale Ana Maria Branzale 5:10.

Põhiturniiri avaringis alistas Kuusk torgetega 15:14 ameeriklanna Lindsay Campbelli, seejärel Lõuna-Korea esindaja Injeong Choi 15:9 ja kaheksandikfinaalis sakslanna Monika Sozanska 12:11, teatab Eesti Vehklemisliit.

Erika Kirpu oli kokkuvõttes 16. Teel kaheksandikfinaali võitis ta esmalt lõuna-korealannat  Lan Shini 9:8 ning seejärel itaallannat Marzia Muronit 15:8. Pääsul veerandfinaali pidi Kirpu tunnistama prantslanna Lauren Rembi 15:11 paremust.

Põhiturniirile jõudsid Eesti vehklejatest veel Julia Beljajeva ja Irina Embrich. Beljajeva võitis 64 parema hulgas Itaalia esindajat Camilla Batinit 15:6, kuid kaotas siis teisele itaallannale Rossella Fiamingole 10:15. Embrich kaotas avamatši venelanna Elena Shasharinale 12:15. Beljajeva lõppkohaks jäi 28, Embrich oli 35.

Julia Zuikova ja Nelli Paju piirdusid kvalifikatsiooniturniiriga.

MK-etapivõidu teenis venelanna Anna Sivkova, kes finaalis alistas sakslanna Imke Duplitzeri 15:8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles