Lapsepuhkusel Urve Palo peatas kolmeks kuuks oma saadikuvolitused

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo
Urve Palo Foto: Peeter Langovits / Postimees

Jaanuari lõpus teise lapse saanud sotsiaaldemokraat Urve Palo peatas kolmeks kuuks oma saadikuvolitused, tema asemel pääseb parlamenti samasse erakonda kuuluv Tiit Tammsaar.

Riigikogu pressitalituse teatel esitas Palo avalduse peatada oma volitused alates 15. märtsist kuni 15. juunini. Seaduse järgi võibki riigikogu liige oma volitused ajutise töövõimetuse või lapsehoolduse ajaks peatada minimaalselt kolmeks kuuks.

Riigikogu juhatuse otsusel asub Palo asemel kuni 14. juunini riigikogu liikmeks kunagine rahvaliitlasest põllumajandusminister, varemgi parlamenti kuulunud Tiit Tammsaar, kes on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liige alates 2011. aastast.

Palo suundus rasedus- ja sünnituspuhkusele novembri keskel, mil ta ühtlasi taandus majanduskomisjoni aseesimehe kohalt. Oma teise lapse sai ta 22. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles