Erik Orgo: iga obstaakel on väljakutse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Orgo
Erik Orgo Foto: Simple Session / Kertin Vasser

Nimi: Erik Orgo

Vanus: 20

Linn: Tallinn

Rula või BMX?

BMX

Miks?

See on nii teine maailm, ma ei oska seda sõnadesse panna.

Palju sa end selle maailmaga kursis hoiad?

Nii palju kui mul vaba aega on, ikka vaatan videosid ja jälgin, mis võistlused toimuvad ning kes seal võidavad. Olen enamvähem kursis.

Mitmes Simple Session see sinu jaoks on?

Osalen siin kolmandat korda.

Kuidas sul siin läinud on?

Esimene kord oli kõige hullem, siis oli ikka tõsine närv sees, ei suutnud vist ühtegi trikki päris normaalselt teha. Käed värisisesid, palju rahvast oli ümber ja närv tuli sisse. Teisel korral tundsin juba sellest kõigest rõõmu ja nautisin nii sõitu kui seltskonda.

Kuidas skatepark tundub?

Meil on Eestis nii väiksed pargid, siin on ikka kõik miljon korda suurem. Iga obstaakel on väljakutse. Natuke sõidad, harjud, lähed julgemaks ja hakkad kõrgemalt hüppama. Enesekindlust tuleb iga korraga juurde.

Kus ja mitmekesi te põhiliselt Tallinnas sõitmas käite?

Tavaliselt umbes viiekesi. Tänavu on kõik ka Sessionil osalemas. Talvel sõidame Pääskula ja Gruuvi keskuse sisehallides. Tundub, et noorte huvi selle ala vastu üha kasvab, päris palju sõitjaid on juurde tulnud. Tegeleme vaikselt nende õpetamisega, et neil elu lihtsam oleks.

Kellele eestlastest pöialt hoiad?

Oliver Kurbasele

Miks?

Ta on väga teistsuguse stiiliga sõitja ja teeb omapäraseid asju. Kui teised teevad saltosid ja tavalisi trikke, siis tema teeb näiteks maas koos rattaga kukerpalle ja muid ägedaid vigureid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles