Kopteriga Kanada vanglast põgenenud mehed tabati

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiautod eile Québecis Chertsey linna lähedal. Kanada võimud korraldasid põgenenud vangide leidmiseks suuroperatsiooni.
Politseiautod eile Québecis Chertsey linna lähedal. Kanada võimud korraldasid põgenenud vangide leidmiseks suuroperatsiooni. Foto: SCANPIX

Kaks vangi, kes eile Kanada idaosas Québecis vanglast kaaperdatud helikopteriga põgenesid, on taas vahi all, teatasid täna võimud.

Benjamin Hudon-Barbeaul ja Danny Provencalil aitasid Montréali lähedal asuvast Saint-Jerome'i vanglast põgeneda kaks kaasosalist, kes kaaperdasid helikopteri ja sundisid selle pilooti vangla katuse kohal hõljuma, samal ajal kui vangid köisredeli abil kopterisse ronisid, vahendas AFP.

Québeci politsei jõudis piloodile peatselt jälile, tal ei olnud vigastusi, küll aga oli ta saanud šoki. Meedia teatel hoidsid vangid piloodi peakohal relva.

Kiiresti tabati ka Hudon-Barbeau koos oma kahe vanglavälise kaasosalisega. Provencal leiti hiljem ühest maal asuvast hurtsikust ja ta andis alla.

See on esimene kord, kui Québecis on vanglast põgenemiseks kasutatud helikopterit.

Kohaliku meedia teatel on Hudon-Barbeaul sidemeid mootorrattajõugu Hells Angelsiga, Provencali tausta kohta infot pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles